Sosiale arrangement

Vi kan være behjelpelig med foredragsholdere, underholdning og teambuilding. Spør oss.

VIP Losjen

Familiedag

Hos oss på Østerhus Arena er mulighetene mange om man skal ha familiedag, hva med å benytte alle våre fasilitetere hvor vi kan kjøre alt fra hoppeslott, ansiktsmaling, barneunderholdning fra scenen og ulike aktiviteter.

Om været er fint kan vi også benytte arealene ute, vår samarbeidspartner Servit står for god mat som passer både store og små, og kanskje skal vi ha poster med popcorn, slush og en iskiosk.

Mulighetene er mange og kanskje ønsker man å samle sine ansatte på kvelden for god mat og underholdning i et av våre lokaler. Alt fra helaften til trubadur i baren.

I samarbeid med Topp Arrangement kan de bistå med komplett familiedag hos Østerhus Arena og eventuell underholdning for de voksne på kvelden.

Book her
VIP Losjen

Sommerfest

En avslutning før sommeren er en av årets store begivenheter for mange ansatte, og vi på Østerhus Arena er klar for å ta dere imot til en kjekk kveld hos oss. Våre eminente kokker kan stå ute å grille om være er fint, eller lage grillbuffet inne om været er dårlig. Vi har mange lokaler og kan skreddersy en kjekk kveld via våre mange fasiliteter.

Mulighetene er mange, alt fra telt, grillbuffet, show fra scenen med komiker, artist med minikonsert, store band som gjør konserter eller en trubadur i baren ut i den seine nattetime. Vi kan tilpasse oss størrelse på grupper, møtelokaler, ute eller inne. Sammen lager vi en kjekk kveld før sommeren innhenter hos eller kjøre det som en kickoff i august før høsten braker løs.

Book her
VIP Losjen

Julebord

Tenkt nytt og legg årets julebord til oss på Østerhus Arena, vi garanterer topp stemning, god mat og fantastiske lokaliteter Våre kokker disker opp med julemat, herlige fristelse og godt i glasset, vi til rettelegger de beste fasilitetene og at julestemningen vil komme.

Mulighetene er mange, enten dere ønsker mat og kanskje noe livemusikk, eller full pakke med komiker, show og musikk i skjønn forening med god mat og drikke. Vi står for lokaliteter, mat og drikke og vår gode samarbeidspartner Topp Arrangement kan levere underholdningen, lyd og lyssette lokalene som garantert vil sette en ekstra stemning på julebordet.

Ta kontakt for booking
VIP Losjen

Underholdning

Hos oss på Østerhus Arena er mulighetene mang om man skal ha et faglig eller sosialt arrangement. Vi har alt fra Den Gule plass med kapasitet til 200 personer, Lyse Høydepunkt med 180 personer, Lervig lounge med 50 personer og ulike VIP losjer. Kanskje ønsker dere en kveld med god underholdning og mat eller at dere kommer tidligere på dagen med faglig og så fest utpå kvelden. Vår samarbeidspartner Servit står for velsmakende mat og noe godt i glasset.

I samarbeid med vår gode samarbeidspartner Topp Arrangement As er det kort vei til en uforglemmelig kveld på Østerhus Arena. Topp Arrangement tilbyd alt fra lokale og nasjonale komikere, entertainere, artister, trubadurer, DJ, band og en rekke underholdningskonsepter. I tillegg har de teknikk som lyd, lys og scene som gjør at ditt arrangement hos oss er i trygge rammer om du skal planlegge firma arrangement for de ansatte eller samlinger med leverandører og samarbeidspartnere.

Ta kontakt for booking

Forslag til underholdning, teknikk og produksjon finner man på nettsiden www.topparrangement.no